Στην Αρένα της σκληρής καθημερινότητας κανένας δεν βγαίνει αλώβητος.

Αυτό ισχύει ακόμα και για τα οχήματα μας.

Έτσι λοιπόν γρατζουνιές και μικρά χτυπήματα είναι οι λαβωματιές του οχήματος μας και η γιατρειά τους η Τοπική Βαφή.

Η Τοπική Βαφή είναι μια επισκευή που εξελίχθηκε από την Paint Bull USA από το 1989 και σας εξασφαλίζει:

1.Χρόνο

Αυθημερόν Παράδοση.

2.Χρήμα

Τουλάχιστον 30% οικονομικότερα από τις κλασικές μεθόδους βαφής.

3.Διατήρηση Αξίας Μεταπώλησης

Είναι δύσκολα ανιχνεύσιμη διότι δεν φαίνεται η διαφορά χρώματος και διατηρείται η εργοστασιακή βαφή καθώς δεν βάφετε ολόκληρο το πάνελ αλλά μόνο το πρόβλημα έτσι λοιπόν το όχημα μας διατηρεί την αξία μεταπώλησης.

Επίσης η Εταιρεία μας στα καταστήματά της χρησιμοποιεί Φασματογράφους οι οποίοι μπορούν να διαβάσουν το χρώμα σχεδόν με απόλυτη ακρίβεια και αυτό μας εξασφαλίζει την απόλυτη πιστότητα του.

Επίσης να τονίσουμε ότι η Εταιρεία μας μπορεί να πραγματοποιήσει βαφές σε οποιοδήποτε πάνελ του αυτοκινήτου σας συμπεριλαμβανομένων και των οριζόντιων (Καπώ και Ουρανός) με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι είμαστε η μόνη Εταιρεία στην Ελλάδα που συνοδεύει όλες τις Υπηρεσίες βαφής με τη μοναδική μας

5Ετή Γραπτή Εγγύηση.

Αναλυτικές πληροφορίες και τιμές θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας ΕΔΩ.

Η χώρα μας είναι παγκοσμίως ξακουστή για τον μοναδικό της ήλιο και για της απίστευτης ομορφιάς θάλασσες της. Αυτά τα δύο όμως είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του χρώματος του αυτοκινήτου , της μοτοσυκλέτας και του σκάφους μας.

Για να προστατέψουμε και για να συντηρήσουμε το χρώμα τους πρέπει το νωρίτερο κάθε δύο χρόνια (εξαρτάται από το πόσο εκτεθειμένα είναι στις καιρικές συνθήκες) να προβαίνουμε στη διαδικασία του ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ PaintBull.

Τα μοναδικά μας προϊόντα Γυαλίσματος καθώς και οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, μπορούν να προσφέρουν στο χρώμα του οχήματός σας την κατάλληλη περιποίηση, ώστε να μοιάζει πραγματικά σαν καινούργιο απαλλάσσοντας το από τις επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών ,του κακού Πλυσίματος (Ολογράμματα) και σε πολλές των περιπτώσεων και από τη διάβρωση που προκαλείται στο χρώμα από τα περιττώματα των πουλιών.

Όλη η πιο πάνω διαδικασία έρχεται και ολοκληρώνεται με την εφαρμογή του κορυφαίου Κεριού μας που προστατεύει το χρώμα για χρονική περίοδο 6 Μηνών .

Η διαδικασία του κερώματος πρέπει να γίνεται όπως αναφέρουμε πιο πάνω κάθε 6 μήνες είτε στα καταστήματά μας είτε μέσω δική σας εφαρμογής , μια διαδικασία απλή και εύκολη, με προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο e-shop μας.

Αναλυτικές πληροφορίες αλλά και τιμές ανάλογα τον τύπο του οχήματος σας θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας εδώ

Η εταιρεία μας με μεγάλη  υπερηφάνεια σας παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά   το νέο προϊόν νανοτεχνολογίας, με νανοσωματίδια από διαμάντι, το PAINTBULL DIAMOND.

Το PAINTBULL DIAMOND δημιουργεί  μια αόρατη επίστρωση υψηλής τεχνολογίας  από νανοσωματίδια διαμαντιού πάνω στο στρώμα βαφής τού αυτοκινήτου σας η οποία την προστατεύει αποτελεσματικά από γρατσουνιές, ρύπους ,οξέα, UV ακτινοβολία.

Επίσης, δίνει στο αυτοκίνητο σας μια λάμψη ίδια  με αυτή που μπορείτε να δείτε μόνο σε ένα διαμάντι, με αποτέλεσμα για πολλά χρόνια το αυτοκίνητο σας να δείχνει γυαλιστερό και καινούργιο όπως την ημέρα που το αγοράσατε.

Επιπλέον, μετά την εφαρμογή του PAINTBULL DIAMOND στο αυτοκινήτου σας  συνδυάζεται η υδροφοβικότητα και ελαιοφοβικότητα  με την ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές που σημαίνει ότι το όχημα σας θα παραμένει καθαρό αφού κάθε είδους βρωμιά ή σκόνη δεν θα κολλάνε πλέον στην επιφάνεια.

Ταυτόχρονα η επιφάνεια προστατεύεται από φωτιά, οξέα (Κουτσουλιά, Ρετσίνια), αποκτώντας επίσης ιδιότητες antigraffiti και αυτοκαθαρισμού με σκέτο νερό.

Μετά την εφαρμογή  του PAINTBULL DIAMOND σχηματίζεται ένα αόρατο φίλμ του οποίου η σκληρότητα φτάνει στα 9 H στο ένα στρώμα εφαρμογής, στα 11Η στο δεύτερο και στα 12 Η στο τρίτο .

Για την ολοκλήρωση αυτού  του μοναδικού  προϊόντος   χρειάσθηκαν χρόνια μελετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στην παγκόσμια αγορά κανένα απολύτως προϊόν με τις  ιδιότητες που περιγράφουμε αναλυτικά παρακάτω.

Αναλυτικά λοιπόν οι ιδιότητες αυτού του μοναδικού προϊόντος είναι:

1. Μεγάλη αντοχή στις γρατσουνιές (9H-12H).

2. 5 ΕΤΗ γραπτή ΕΓΓΥΗΣΗ διατήρησης ιδιοτήτων.

3. Anti – Graffiti αποτέλεσμα.

4. Προστασία τού χρώματος από φωτιά.

5. Ικανότητα αυτοκαθαρισμού.

6. Υψηλή υδροφοβικότητα και ελαιοφοβικότητα.

7. Προστασία χρώματος από την UV ακτινοβολία.

8. Προηγμένη αντίσταση σε μηχανικές και χημικές καταπονήσεις (Αντοχή σε αλκαλικά χημικά με ΡΗ14).

9.  Αδιαπέραστο από την οξύτητα των περιττωμάτων (Κουτσουλιές) των πουλιών.

10.  Ανθεκτικότητα στον παγετό.

11.  Αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες ακόμα και σε γυμνή φλόγα (έως και 1200°C).

12. Αντιδιαβρωτικό.

13. Αντι-οξειδωτικό.

14. Εντυπωσιακή λάμψη στο χρώμα.

15. Η επίστρωση δεν επηρεάζεται από το πλύσιμο (πχ από πλυντήριο αυτοκινήτων).

16. Είναι 100% ασφαλές για το περιβάλλον.

17. Δεν απαιτεί καμίας είδους συντήρηση.

18. Εξοικονομεί χρήματα από την δραστική μείωση των πλυσιμάτων, γυαλίσματα και κερώματα που απαιτούνται για τη συντήρηση του χρώματος.

Με το PAINTBULL DIAMOND  δίνεται στο όχημα σας  τη λάμψη και τη σκληρότητα του διαμαντιού.

Όλοι γνωρίζουμε ότι για την παθητική ασφάλεια των αυτοκινήτων  αλλά και για προστασία των πεζών από τα ατυχήματα ότι οι προφυλακτήρες τους είναι από πλαστικό.

Αυτό έχει σαν συνέπεια σε μικροατυχήματα που συμβαίνουν πολλές φορές οι προφυλακτήρες να σπάζουν και να χρειάζονται πολλά χρήματα για τους αντικαταστήσουμε όχι πια.

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα και σε πολλές των περιπτώσεων που νομίζετε ότι ο προφυλακτήρας «πάει για πέταμα» να σας τον επισκευάσουμε κολλώντας τον με το ίδιο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένος ακόμα δε και στην περίπτωση που λείπει κομμάτι πλαστικού.

Πριν τον πετάξετε λοιπόν ρωτήστε μας και θα εκπλαγείτε και από το κόστος αλλά και με το αποτέλεσμα της επισκευής .

Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε ότι αυτή η υπηρεσία μπορεί να πραγματοποιηθεί και στα πλαστικά των μοτοσυκλετών που γίνεται εκτεταμένη χρήση πλαστικών στα εξωτερικά μέρη τους (Κουστούμια).

Σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί από 1999 για λόγους ασφαλείας τα φανάρια τους  είναι κατασκευασμένα από πλαστικό καθώς επίσης  τα παρμπρίζ  των μοτοσυκλετών και ορισμένες ηλιοροφές αυτοκινήτων (Π.Χ. SMART).

Μοιραία λοιπόν ο ήλιος πολυμερίζει (Θαμπώνει) τα παραπάνω με συνέπεια τον όχι σωστό φωτισμό των φαναριών καθώς επίσης και να μη μπορείτε να περάσετε τον έλεγχο του ΚΤΕΟ με επιτυχία και στις υπόλοιπες επιφάνειες να μη μπορείτε να δείτε καλά.

Η Paintbull λοιπόν ανέπτυξε μια νέα υπηρεσία που με τη χρήση ειδικού πολυκαρβονικού βερνικιού που μπορεί να επισκευάσει όλες τις παραπάνω επιφάνειες δίδοντας μάλιστα και Γραπτή 5ετή ΕΓΓΥΗΣΗ για αυτό.

Η επισκευή δε, φτάνει σε τέτοια επιτυχία που νομίζεις πραγματικά ότι αντικαταστάθηκαν.

Επίσης θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι είναι δυνατόν τις ηλιοροφές και τα παρμπρίζ των μοτοσυκλετών να τα σκιάσουμε ώστε με αυτόν τον τρόπο να προστατεύεστε και από τον ήλιο λες και έχετε αντηλιακές μεμβράνες.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 2 ώρες και το κόστος μπορείτε να το δείτε εδώ.

Σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί από 1999 για λόγους ασφαλείας τα φανάρια τους  είναι κατασκευασμένα από πλαστικό.

Μοιραία λοιπόν ο ήλιος και η χρήση χημικών από τα πλυντήρια τα πολυμερίζει (Θάμπωμα) με συνέπεια τον όχι σωστό φωτισμό του φαναριού καθώς επίσης και να μη μπορείται να περάσετε τον έλεγχο του ΚΤΕΟ με επιτυχία.

Η PAINTBULL έχει τη λύση με ειδική διαδικασία διάρκειας 20 λεπτών της ώρας αφαιρεί το πολυμερισμένο στρώμα από το φανάρι και με ειδικές γυαλιστικές αλοιφές αποκαθιστά την επιφάνεια του.

Η διαδικασία αυτή έχει κατά μέσο όρο διάρκεια 1 έτος, ανάλογα το πόσο το φανάρι εκτίθεται στον ήλιο, και μπορεί να επαναληφτεί αρκετές φορές.

Έτσι λοιπόν αφιερώνοντας λίγα λεπτά της ώρας και πολύ λίγα ευρώ έχετε τον φωτισμό που πρέπει στο αυτοκίνητό σας καθώς και την ασφάλεια που αυτό σας προσφέρει.

 

Η χώρα μας φημίζεται για τον Ήλιο της (Πάνω από 300 ημέρες Ηλιοφάνειας το Χρόνο) οπότε είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακών μεμβρανών στα κρύσταλλα του αυτοκινήτου μας.

Οι παραπάνω μεμβράνες είναι Αμερικανικής κατασκευής και έχουν τις παρακάτω ιδιότητες:

  • Φιλτράρισμα κατά 99% της UV ακτινοβολίας
  • Φιλτράρισμα κατά 90% της IR ακτινοβολίας
  • Εφ΄όρου ζωής γραπτή ΕΓΓΥΗΣΗ διατήρησης εγκατάστασης, ιδιοτήτων και χρώματος μεμβρανών
  • Αύξηση μηχανικής αντοχής Κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Όλα λοιπόν τα παραπάνω  εξασφαλίζουν τη μέγιστη:

  • Προστασία μας από τις βλαβερές επιπτώσεις του Ήλιου στον οργανισμό μας
  • Προστασία στο εσωτερικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου (Ταμπλό-Πλαστικές επιφάνειες-Ταπετσαρίες-Δέρμα- Ύφασμα)
  • Προστασία από θραύσματα κρυστάλλων στην περίπτωση ατυχήματος ή παραβίασης του αυτοκινήτου
  • Αντικλεπτική προστασία μιας και δυσκολεύει αρκετά η θραύση των κρυστάλλων και τέλος
  • Αύξηση απόδοσης κλιματισμού
  • Ωραία εμφάνιση του αυτοκινήτου μας

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις πολύ ανταγωνιστικές μας τιμές κάνουν εύκολη υπόθεση για όλους να αποκτήσουν την αντηλιακή προστασία που χρειάζονται για το αυτοκίνητο τους .

Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως οι μεμβράνες  Paintbull sun protection windows films συνοδεύονται από όλες τις απαραίτητες  πιστοποιήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι απολύτως νόμιμη η χρήση τους στην Ελλάδα.

 

 

Οι Ζάντες των οχημάτων μας είναι πάντα πολύ εκτεθειμένες στα οδηγικά μας λάθη και κοστίζει πολύ η αποκατάστασή τους.

Όχι πια γιατί μπορείτε να αποκαταστήσετε τις ζημιές πολύ εύκολα και οικονομικά επιλέγοντας την επισκευή τους αλλά και την μεταμόρφωσή τους στα καταστήματα του δικτύου μας.

Σε όποια απόχρωση με οποιαδήποτε διχρωμία επιλέξετε μπορείτε να μεταμορφώσετε τις παλιές ζάντες σε πραγματικά καινούργιες.

Δέρμα, Δερματίνη, Βινύλιο, Πλαστικό και Ύφασμα που αποτελούν τα υλικά που κατασκευάζεται το σαλόνι του αυτοκινήτου μπορούν πλέον να επισκευαστούν.

Άρα μη σας φοβίζουν πια, πολύ εύκολα και αποτελεσματικά μπορούν να επισκευασθούν τόσο από τις φθορές που προκαλεί ο χρόνος και ο Ήλιος όσο και από αυτές που προκαλεί η χρήση τους από εμάς και από αυτά που μεταφέρουμε.

Έτσι λοιπόν φθορές και σκισίματα στα Δερμάτινα σαλόνια, καψίματα από τσιγάρα στα ύφασμα αλλά και φθορές και κτυπήματα στο Ταμπλό του αυτοκινήτου μας παύουν να αποτελούν βραχνά με τις πολυδάπανες αντικαταστάσεις τους αλλά και τις ακριβές επισκευές τους.

Μπορείτε πολύ εύκολα με την επίσκεψη σας σε ένα από το καταστήματα του Δικτύου να βρείτε την ενδεδειγμένη και οικονομικά και ποιοτικά λύση για να τα επισκευάσετε.

Τα παρμπρίζ αυτοκινήτων είναι από τα σημαντικότερα κρύσταλλα, καθώς συμβάλουν στην παθητική ασφάλεια των οχημάτων. Εάν το εμπρόσθιο κρύσταλλο του οχήματός σας έχει υποστεί ζημιά, η αντικατάσταση παρμπρίζ είναι αναγκαία για τη δική σας ασφάλεια, καθώς και για να περάσει το όχημα επιτυχώς τον ετήσιο έλεγχο ΚΤΕΟ.

Η Paintbull Hellas σε συνεργασία με τη ΦΙΛΗΣGlass® χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο Πιστοποιημένα Κρύσταλλα (ΟΕΜ), προσφέροντας Πιστοποιητικό Γνησιότητας, ώστε να είστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα του νέου κρυστάλλου που θα τοποθετηθεί στο όχημά σας. Τα υλικά ανώτερης ποιότητας (πχ. κόλλες), τα εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθώς και η πολυετή μας εμπειρία, μας δίνουν τη σιγουριά να παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής για κάθε αλλαγή παρμπρίζ που πραγματοποιούμε.

Επιπλέον στην Paintbull Hellas δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις τιμές της αντικατάστασης παρμπρίζ. Αν το όχημά σας είναι ασφαλισμένο για θραύση κρυστάλλων, πιθανότατα θα γίνει χωρίς δική σας χρέωση μέσω της ασφαλιστικής σας εταιρίας, ενώ δεν επηρεάζει το bonus-malus. Στη Paintbull Hellas συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα. Θα επικοινωνήσουμε με την ασφαλιστική σας εταιρία για λογαριασμό σας, θα λάβουμε την έγκρισή τους για την εκτέλεση της εργασίας, διεκπεραιώνοντας όλη τη σχετική γραφειοκρατική διαδικασία για το διακανονισμό της ζημιάς. Αλλά ακόμα και αν δεν έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων σε εμάς θα βρείτε συμφέρουσες τιμές για την αντικατάσταση παρμπρίζ.

Ακόμα, στη Paintbull Hellas, πάντα ελέγχουμε πρώτα αν μπορεί να γίνει επισκευή αντί για αντικατάσταση παρμπρίζ αυτοκινήτου, καθώς αυτή αποτελεί την οικονομικότερη και ταχύτερη λύση για εσάς, παράλληλα όμως είναι και φιλική προς το περιβάλλον.

Το τεχνικό προσωπικό της Paintbull Hellas παρέχει αξιοπιστία, εξειδίκευση και μακρά εμπειρία ώστε με δωρεάν έλεγχο της ζημιάς, να διαγνώσει σωστά το πρόβλημα και να δώσει την κατάλληλη λύση για το όχημά σας

Οι μοναδικές και σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούμε και η ποιότητα επισκευής παρμπρίζ, που σας προσφέρει η paintbull, είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο ολοκληρωμένες και σίγουρες λύσεις στον κόσμο με ανθεκτικότητα στη διαφορά θερμοκρασίας, που χαρακτηρίζει τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας και την αντοχή στην διαφορά θερμοκρασίας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό στα χτυπήματα από εξωτερικά σώματα. Οι επισκευές που γίνονται στο παρμπρίζ είναι οι εξής:

1. Στρογυλά χτυπήματα από εξωτερικά σώματα με άψογο αποτέλεσμα και αδύνατο τον εντοπισμό της επισκευής

2. Ράγισμα παρμπρίζ. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να κολλήσουμε μεταξύ τους τα 2 ραγισμένα μέρη και να σταματήσει η επέκταση του ραγίσματος διατηρώντας την δύναμη αντίστασης και τις εργοστασιακές προδιαγραφές του παρμπρίζ μειώνοντας ταυτόχρονα το οπτικό αποτέλεσμα του ραγίσματος, χωρίς όμως αυτό να εξαλείφεται εντελώς.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Χτυπήματα τα οποία δημιουργούνται καθημερινά στο αυτοκίνητό μας από τα πιο απλά όπως είναι το άνοιγμα μιας πόρτας ή το χτύπημα σε ένα πλαστικό κολωνάκι αλλά και πολύ σοβαρότερα όπως μια χαλαζόπτωση και δεν έχουν αφαιρέσει το χρώμα μπορούν να επιδιορθωθούν με την πρωτοποριακή μέθοδο του PDR (Επισκευή χωρίς Βαφή).

Αυτή η επισκευή πραγματοποιείται στο δίκτυο των καταστημάτων μας από πολύ έμπειρούς εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι στην Αμερική και ,πάντα με την Εγγύηση της PaintBull, προσφέρουν σε εσάς πολύ Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Το PDR εξασφαλίζει την διατήρηση του εργοστασιακού χρώματος του αυτοκινήτου σας και επιπλέον στην περίπτωση του χαλαζιού τη μη εκτεταμένη χρήση φανοποιείας , στόκου αλλά και ολικής βαφής με συνέπεια τη διατήρηση της αξίας μεταπώλησης του οχήματός σας.

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Είναι Πραγματικότητα ότι ο χρόνος πολλών από εμάς είναι πραγματικά περιορισμένος.

Μη σας νοιάζει πια ερχόμαστε εμείς σε εσάς .

Με ένα μικρό αντίτιμο των 10,00 Ευρώ μπορούμε να έρθουμε στο χώρο(Εργασία ή Οικία) σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας για την επισκευή που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο αυτοκίνητό σας .

Και τέλος αν πραγματοποιήσετε την επισκευή να σας επιστρέψουμε το αντίτιμο που πληρώσατε για την προσφορά στο χώρο σας.

Για να κλείσετε ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το κεντρικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 210-9730900.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΜΕΣΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2109730900 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:00 για περισσότερες πληροφορίες

Ειδικές Υπηρεσίες Paintbull Κατ΄Οίκον!

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Είναι Πραγματικότητα ότι ο χρόνος πολλών από εμάς είναι πραγματικά περιορισμένος.
Μη σας νοιάζει πια ερχόμαστε εμείς σε εσάς!

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Βρες το κοντινότερο κατάστημα δίπλα σου πατώντας εδώ 

Άνοιξε σήμερα το δικό σου κατάστημα Paintbull! Σίγουρη επιτυχία με την εγγύηση της Paintbull και το κλειδί στο χέρι!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ
TOP