Στην Αρένα της σκληρής καθημερινότητας κανένας δεν βγαίνει αλώβητος.

Αυτό ισχύει ακόμα και για τα οχήματα μας.

Έτσι λοιπόν γρατζουνιές και μικρά χτυπήματα είναι οι λαβωματιές του οχήματος μας και η γιατρειά τους η Τοπική βαφή.

Η τοπική βαφή είναι μια επισκευή που εξελίχθηκε από την Paint Bull USA από το 1989 και σας εξασφαλίζει:

1.Χρόνο

Αυθημερόν Παράδοση

2.Χρήμα

Τουλάχιστον 30% οικονομικότερα από τις κλασικές μεθόδους βαφής

3.Διατήρηση Αξίας Μεταπώλησης

Είναι δύσκολα ανιχνεύσιμη διότι δεν φαίνεται η διαφορά χρώματος και διατηρείται η εργοστασιακή βαφή καθώς δεν βάφετε ολόκληρο το πάνελ αλλά μόνο το πρόβλημα έτσι λοιπόν το όχημα μας διατηρεί την αξία μεταπώλησης.

Επίσης η Εταιρεία μας στα καταστήματά της χρησιμοποιεί Φασματογράφους οι οποίοι μπορούν να διαβάσουν το χρώμα σχεδόν με απόλυτη ακρίβεια και αυτό μας εξασφαλίζει την απόλυτη πιστότητα του.

Επίσης να τονίσουμε ότι η Εταιρεία μας μπορεί να πραγματοποιήσει βαφές σε οποιοδήποτε πάνελ του αυτοκινήτου σας συμπεριλαμβανομένων και των οριζόντιων (Καπώ και Ουρανός) με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι είμαστε η μόνη Εταιρεία στην Ελλάδα που συνοδεύει όλες τις Υπηρεσίες βαφής με τη μοναδική μας 5Ετή Γραπτή Εγγύηση.

Αναλυτικές πληροφορίες και τιμές θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας εδώ

Η χώρα μας είναι παγκοσμίως ξακουστή για τον μοναδικό της ήλιο και για της απίστευτης ομορφιάς θάλασσες της. Αυτά τα δύο όμως είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του χρώματος του αυτοκινήτου , της μοτοσυκλέτας και του σκάφους μας.

Για να προστατέψουμε και για να συντηρήσουμε το χρώμα τους πρέπει το νωρίτερο κάθε δύο χρόνια (εξαρτάται από το πόσο εκτεθειμένα είναι στις καιρικές συνθήκες) να προβαίνουμε στη διαδικασία του ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ PaintBull.

Τα μοναδικά μας προϊόντα Γυαλίσματος καθώς και οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, μπορούν να προσφέρουν στο χρώμα του οχήματός σας την κατάλληλη περιποίηση, ώστε να μοιάζει πραγματικά σαν καινούργιο απαλλάσσοντας το από τις επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών ,του κακού Πλυσίματος (Ολογράμματα) και σε πολλές των περιπτώσεων και από τη διάβρωση που προκαλείται στο χρώμα από τα περιττώματα των πουλιών.

Όλη η πιο πάνω διαδικασία έρχεται και ολοκληρώνεται με την εφαρμογή του κορυφαίου Κεριού μας που προστατεύει το χρώμα για χρονική περίοδο 6 Μηνών .

Η διαδικασία του κερώματος πρέπει να γίνεται όπως αναφέρουμε πιο πάνω κάθε 6 μήνες είτε στα καταστήματά μας είτε μέσω δική σας εφαρμογής , μια διαδικασία απλή και εύκολη, με προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο e-shop μας.

Αναλυτικές πληροφορίες αλλά και τιμές ανάλογα τον τύπο του οχήματος σας θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας εδώ

Χτυπήματα τα οποία δημιουργούνται καθημερινά στο αυτοκίνητό μας από τα πιο απλά όπως είναι το άνοιγμα μιας πόρτας ή το χτύπημα σε ένα πλαστικό κολωνάκι αλλά και πολύ σοβαρότερα όπως μια χαλαζόπτωση και δεν έχουν αφαιρέσει το χρώμα μπορούν να επιδιορθωθούν με την πρωτοποριακή μέθοδο του PDR (Επισκευή χωρίς Βαφή).

Αυτή η επισκευή πραγματοποιείται στο δίκτυο των καταστημάτων μας από πολύ έμπειρούς εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι στην Αμερική και ,πάντα με την Εγγύηση της PaintBull, προσφέρουν σε εσάς πολύ Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Το PDR εξασφαλίζει την διατήρηση του εργοστασιακού χρώματος του αυτοκινήτου σας και επιπλέον στην περίπτωση του χαλαζιού τη μη εκτεταμένη χρήση φανοποιείας , στόκου αλλά και ολικής βαφής με συνέπεια τη διατήρηση της αξίας μεταπώλησης του οχήματός σας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι για την παθητική ασφάλεια των αυτοκινήτων αλλά και για προστασία των πεζών από τα ατυχήματα ότι οι προφυλακτήρες τους είναι από πλαστικό.

Αυτό έχει σαν συνέπεια σε μικροατυχήματα που συμβαίνουν πολλές φορές οι προφυλακτήρες να σπάζουν και να χρειάζονται πολλά χρήματα για τους αντικαταστήσουμε όχι πια.

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα και σε πολλές των περιπτώσεων που νομίζετε ότι ο προφυλακτήρας «πάει για πέταμα» να σας τον επισκευάσουμε κολλώντας τον με το ίδιο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένος ακόμα δε και στην περίπτωση που λείπει κομμάτι πλαστικού.

Πριν τον πετάξετε λοιπόν ρωτήστε μας και θα εκπλαγείτε και από το κόστος αλλά και με το αποτέλεσμα της επισκευής .

Αναλυτικές πληροφορίες και τιμές, ανάλογα τον τύπο του οχήματος σας, θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας εδώ

Η τοποθέτηση μεμβρανών, έχει για τον ιδιοκτήτη/ χρήστη του οχήματος τα παρακάτω οφέλη, σε διαφορετικές αναλογίες που σχετίζονται με τον τύπο της μεμβράνης που έχει χρησιμοποιηθεί:

Διακριτικότητα: Όσο πιο σκουρόχρωμη ή πιο ανακλαστική είναι η μεμβράνη, τόσο μεγαλύτερη διακριτικότητα και προστασία της ιδιωτικής ζωής προσφέρει.
Μείωση της αντηλιάς: Όσο χαμηλότερη είναι η μετάδοση του ορατού φωτός (VLT), τόσο πιο αποτελεσματικά μειώνει το φαινόμενο της αντηλιάς η μεμβράνη.
Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και τη γήρανση του εσωτερικού του οχήματος: ‘Ολες οι μεμβράνες λόγω της επαγγελματικής τους ποιότητας και απόδοσης, απορρίπτουν έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (U/V), η οποία είναι και η κύρια αιτία του φαινομένου του ξεθωριάσματος και της γήρανσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
Απόρριψη θερμότητας: Οι μεμβράνες προσφέρουν μείωση της θερμότητας που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι ανακλαστικές μεμβράνες και αυτές που περιέχουν και ένα επιμεταλλωμένο στρώμα, προσφέρουν ακόμα αποτελεσματικότερη απόρριψη της θερμότητας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιμετάλλωση βοηθάει τη μεμβράνη να ανακλά τη θερμότητα αντί να την απορροφά. Σαν αποτέλεσμα το εσωτερικό του αυτοκινήτου παραμένει πιο δροσερό και ευχάριστο Ακόμα προστατεύονται πιο αποτελεσματικά τα υλικά του εσωτερικού από τα γνωστά σκασίματα που προκαλεί η χρόνια παραμονή των οχημάτων στον ήλιο. Τέλος προστατεύεται και η ίδια η μεμβράνη, αφού δεν απορροφά/ κατακρατεί στο εσωτερικό της μεγάλη ποσότητα θερμότητας, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.
Ασφάλεια: Όλες οι μεμβράνες βοηθούν στην αύξηση της ασφάλειας σε περιπτώσεις θραύσης των κρυστάλλων.

Αναλυτικές πληροφορίες και τιμές, ανάλογα τον τύπο του οχήματος σας, θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας εδώ

Δέρμα, Δερματίνη, Βινύλιο, Πλαστικό και Ύφασμα που αποτελούν τα υλικά που κατασκευάζεται το σαλόνι του αυτοκινήτου μπορούν πλέον να επισκευαστούν.

Άρα μη σας φοβίζουν πια, πολύ εύκολα και αποτελεσματικά μπορούν να επισκευασθούν τόσο από τις φθορές που προκαλεί ο χρόνος και ο Ήλιος όσο και από αυτές που προκαλεί η χρήση τους από εμάς και από αυτά που μεταφέρουμε.

Έτσι λοιπόν φθορές και σκισίματα στα Δερμάτινα σαλόνια, καψίματα από τσιγάρα στα ύφασμα αλλά και φθορές και κτυπήματα στο Ταμπλό του αυτοκινήτου μας παύουν να αποτελούν βραχνά με τις πολυδάπανες αντικαταστάσεις τους αλλά και τις ακριβές επισκευές τους.

Μπορείτε πολύ εύκολα με την επίσκεψη σας σε ένα από το καταστήματα του Δικτύου να βρείτε την ενδεδειγμένη και οικονομικά και ποιοτικά λύση για να τα επισκευάσετε.

Τα παρμπρίζ αυτοκινήτων είναι από τα σημαντικότερα κρύσταλλα, καθώς συμβάλουν στην παθητική ασφάλεια των οχημάτων. Εάν το εμπρόσθιο κρύσταλλο του οχήματός σας έχει υποστεί ζημιά, η αντικατάσταση παρμπρίζ είναι αναγκαία για τη δική σας ασφάλεια, καθώς και για να περάσει το όχημα επιτυχώς τον ετήσιο έλεγχο ΚΤΕΟ.

Η Paintbull Hellas σε συνεργασία με τη ΦΙΛΗΣGlass® χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο Πιστοποιημένα Κρύσταλλα (ΟΕΜ), προσφέροντας Πιστοποιητικό Γνησιότητας, ώστε να είστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα του νέου κρυστάλλου που θα τοποθετηθεί στο όχημά σας. Τα υλικά ανώτερης ποιότητας (πχ. κόλλες), τα εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθώς και η πολυετή μας εμπειρία, μας δίνουν τη σιγουριά να παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής για κάθε αλλαγή παρμπρίζ που πραγματοποιούμε.

Επιπλέον στην Paintbull Hellas δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις τιμές της αντικατάστασης παρμπρίζ. Αν το όχημά σας είναι ασφαλισμένο για θραύση κρυστάλλων, πιθανότατα θα γίνει χωρίς δική σας χρέωση μέσω της ασφαλιστικής σας εταιρίας, ενώ δεν επηρεάζει το bonus-malus. Στη Paintbull Hellas συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα. Θα επικοινωνήσουμε με την ασφαλιστική σας εταιρία για λογαριασμό σας, θα λάβουμε την έγκρισή τους για την εκτέλεση της εργασίας, διεκπεραιώνοντας όλη τη σχετική γραφειοκρατική διαδικασία για το διακανονισμό της ζημιάς. Αλλά ακόμα και αν δεν έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων σε εμάς θα βρείτε συμφέρουσες τιμές για την αντικατάσταση παρμπρίζ.

Ακόμα, στη Paintbull Hellas, πάντα ελέγχουμε πρώτα αν μπορεί να γίνει επισκευή αντί για αντικατάσταση παρμπρίζ αυτοκινήτου, καθώς αυτή αποτελεί την οικονομικότερη και ταχύτερη λύση για εσάς, παράλληλα όμως είναι και φιλική προς το περιβάλλον. Δείτε εδώ πότε μπορεί να γίνει επισκευή.

Το τεχνικό προσωπικό της Paintbull Hellas παρέχει αξιοπιστία, εξειδίκευση και μακρά εμπειρία ώστε με δωρεάν έλεγχο της ζημιάς, να διαγνώσει σωστά το πρόβλημα και να δώσει την κατάλληλη λύση για το όχημά σας

Οι μοναδικές και σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούμε και η ποιότητα επισκευής παρμπρίζ, που σας προσφέρει η paintbull, είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο ολοκληρωμένες και σίγουρες λύσεις στον κόσμο με ανθεκτικότητα στη διαφορά θερμοκρασίας, που χαρακτηρίζει τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας και την αντοχή στην διαφορά θερμοκρασίας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό στα χτυπήματα από εξωτερικά σώματα. Οι επισκευές που γίνονται στο παρμπρίζ είναι οι εξής:
Στρογυλά χτυπήματα από εξωτερικά σώματα με άψογο αποτέλεσμα και αδύνατο τον εντοπισμό της επισκευής

Ράγισμα παρμπρίζ . Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να κολλήσουμε μεταξύ τους τα 2 ραγισμένα μέρη και να σταματήσει η επέκταση του ραγίσματος διατηρώντας την δύναμη αντίστασης και τις εργοστασιακές προδιαγραφές του παρμπρίζ μειώνοντας ταυτόχρονα το οπτικό αποτέλεσμα του ραγίσματος, χωρίς όμως αυτό να εξαλείφεται εντελώς.

Οι Ζάντες των οχημάτων μας είναι πάντα πολύ εκτεθειμένες στα οδηγικά μας λάθη και κοστίζει πολύ η αποκατάστασή τους.

Όχι πια γιατί μπορείτε να αποκαταστήσετε τις ζημιές πολύ εύκολα και οικονομικά επιλέγοντας την επισκευή τους αλλά και την μεταμόρφωσή τους στα καταστήματα του δικτύου μας.

Σε όποια απόχρωση με οποιαδήποτε διχρωμία επιλέξετε μπορείτε να μεταμορφώσετε τις παλιές ζάντες σε πραγματικά καινούργιες.

Βαφή μερών αυτοκινήτου και ολικό σε ειδικούς φούρνους ταχέως στεγνώματος με ματ χρώματα Αμερικής. Πλεονεκτήματα – Ιδιότητες: • 5 χρόνια εγγύηση βαφής • Tέλεια υφή και οπτικό αποτέλεσμα • Tέλεια εφαρμογή και πρόσφυση χρώματος σε όλα τα υλικά όπως πλαστικό λαμαρίνα νικελ • Bαφή ζαντών αλουμινίου • Eιδική βαφή προφυλακτήρων όλων των τύπων

  1. Επισκευή Παρμπρίζ Μοτοσυκλέτας
  2. Επισκευή Φαναριών Αυτοκινήτου
  3. Ξεθάμπωμα Φαναριών

Περισσότερες πληροφορίες και τιμές θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας εδώ

1.ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Είναι Πραγματικότητα ότι ο χρόνος πολλών από εμάς είναι πραγματικά περιορισμένος.

Μη σας νοιάζει πια ερχόμαστε εμείς σε εσάς .

Με ένα μικρό αντίτιμο των 10,00 Ευρώ μπορούμε να έρθουμε στο χώρο(Εργασία ή Οικία) σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας για την επισκευή που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο αυτοκίνητό σας .

Και τέλος αν πραγματοποιήσετε την επισκευή να σας επιστρέψουμε το αντίτιμο που πληρώσατε για την προσφορά στο χώρο σας.

2.ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ

Τώρα πια μπορούμε να σας προσφέρουμε στο χώρο σας Τρεις από τις παρεχόμενες Υπηρεσίες μας γιατί ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και αδυνατείτε να επισκεφτείτε τα καταστήματά μας και να στερηθείτε το εργαλείο της δουλειά σας.

  • Αντηλιακές Μεμβράνες
  • Γυάλισμα Αυτοκινήτου
  • Ξεθάμπωμα Φαναριών

Τα μόνα που χρειαζόμαστε από εσάς είναι:

  • Στεγασμένο Χώρο
  • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και
  • Παροχή νερού.

Για το κοστολόγιο περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο E-Shop μας που αναλυτικά παρουσιάζονται όλες οι χρεώσεις ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου σας.

Αναλυτικές πληροφορίες κάθε υπηρεσίας θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας εδώ

Για να κλείσετε ραντεβού για όλες τις «Ειδικές Υπηρεσίες» απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το κεντρικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 210-9730900.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΜΕΣΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2109730900 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:00 για περισσότερες πληροφορίες

Ειδικές Υπηρεσίες Paintbull Κατ΄Οίκον!

Δείτε εδώ ποιες από τις υπηρεσίες μας μπορούν να πραγματοποιηθούν στο χώρο σας!

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Βρες το κοντινότερο κατάστημα δίπλα σου πατώντας εδώ 

Άνοιξε σήμερα το δικό σου κατάστημα Paintbull! Σίγουρη επιτυχία με την εγγύηση της Paintbull και το κλειδί στο χέρι!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ
TOP