ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Το αυτοκίνητο για πολλούς από εμάς είναι ένας χώρος που βρισκόμαστε πολλές ώρες της ημέρας μόνοι μας αλλά και με την οικογένεια μας  και ενώ το σπίτι μας το καθαρίζουμε καθημερινά αυτόν τον παραμελούμε ή το πολύ πολύ αφιερώνουμε πολύ λίγο χρόνο για αυτόν.

Για αυτό λοιπόν είναι αναγκαίο , ανάλογα με τη χρήση του αυτοκινήτου μας, να κάνουμε μία φορά κάθε 2 χρόνια βιολογικό καθαρισμό.

Η Εταιρεία μας λοιπόν δημιούργησε τον βιολογικό καθαρισμό “Paintbull Bio clean” χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, απολύτως φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και τα απαραίτητα εργαλεία για να προσφέρει σε εσάς κορυφαίο καθαρισμό τόσο στο οφθαλμοφανές (Βρωμιά) αλλά και  στο μη ορατό (Μικρόβια, μύκητες, ακάρεα  κ.τ.λ.) σε πολύ προσιτές τιμές.

Οπότε λοιπόν μπορούμε με το “Paintbull  Bio clean” να εγγυηθούμε ότι:

1. Απόλυτη καθαριότητα σε οποιοδήποτε υλικό είναι φτιαγμένο το σαλόνι του αυτοκινήτου (Ύφασμα, Δέρμα, Δερματίνη, Πλαστικό και Βινύλιο). Θα θέλαμε να επισημάνουμε για το δέρμα, που δυστυχώς όλοι μας ξεχνάμε ότι είναι ένα ζωντανό υλικό το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση, χρησιμοποιούμαι ειδικά προϊόντα με βάση το κερί μέλισσας τα οποία καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα , το συντηρούν και το αδιαβροχοποιούν.

2. Πραγματικά βιολογικό καθαρισμό διότι όλα τα προϊόντα που εφαρμόζονται είναι απολύτως φιλικά με τον ανθρώπινο οργανισμό και έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για αυτό.

3. Καθαρίζουμε τόσο οργανικούς λεκέδες (Εμετός, Αίμα, Καφές, Λάδι, Ψάρι ,Τυρί κ.τ.λ.) τόσο και μη οργανικούς (Σκουριά, Θάλασσα, μουτζούρες κ.τ.λ.) αλλά και όλα τα μικρά προβλήματα που μας δημιουργούν τα αγαπημένα μας κατοικίδια ( Ούρα, Ακαθαρσίες, Τρίχες κ.τ.λ.)

4. Καθαρίζουμε αυτοκίνητα τα οποία έχουν πλημμυρίσει λόγω καιρικών συνθηκών .

5. Με την χρήση της γεννήτριας παραγωγής όζοντος και του ατμοκαθαριστή δίνουμε πραγματική απολύμανση, μικροβιοκτονία και μυοκτονία στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου.

6. Με τα μοναδικά προϊόντα ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ που έχουμε στη γκάμα μας μπορούμε να αδιαβροχοποιήσουμε ύφασμα και δέρμα για τουλάχιστον 2 έτη και με αυτόν τον τρόπο να προστατέψουμε αποτελεσματικά το σαλόνι του αυτοκινήτου μας.

Με συνδυασμό λοιπόν όλων των παραπάνω, του πάρα πολύ καλά εκπαιδευμένου προσωπικού μας και των πολύ ανταγωνιστικών τιμών μας δίνουμε σε όλους σας τη δυνατότητα να έχετε ένα πραγματικά  καθαρό και περιποιημένο σαλόνι αυτοκινήτου.